Stranden vid Mycklaflon

Upptäck natursköna badplatser – perfekt avkoppling under soliga dagar

Börsebo by erbjuder en förtjusande kombination av idyllisk charm och närhet till många vackra badplatser. Med en promenad genom skog eller en snabb bilresa når du flera underbara badplatser som inbjuder till avkoppling och roliga vattenaktiviteter. Dessa natursköna platser ger dig möjligheten att njuta av det klara vattnet och den omgivande grönskan under sköna dagar med sol. Undertill har vi samlat några badplatser som ligger relativt nära till Börsebo by.

Hjälten

Sjön Hjälten, belägen bara ett kort avstånd från Börsebo by, är ett fint ställe för alla sol- och badentusiaster. Denna pittoreska sjön erbjuder en fridfull och avkopplande atmosfär där du kan njuta av sol och bad i det klara vattnet. Badplatsen vid sjön Hjälten ger möjligheten att kombinera en dag med sol och vatten med närheten till Börsebo bys charmiga atmosfär, vilket gör det till en idealisk destination för en minnesvärd sommarupplevelse.

Man kan antingen promenera genom skogen på ca 25 minuter, eller köra bil ner till Hjältevad vilket tar några få minuter. Här finns en badbrygga och en flotte en bit ut i sjön, samt toalett i närheten.

Mycklaflon

Välkommen till sjön Mycklaflon, en pärla av naturskönhet och avkoppling belägen mitt i en frodig skogsmiljö. Sjön erbjuder inte bara en fantastisk plats för avkoppling och rekreation, utan också ett underbart badäventyr för hela familjen.

När solen strålar ner över sjön Mycklaflon, är det svårt att motstå lockelsen av dess klara vatten. Här kan du njuta av uppfriskande dopp i det friska vattnet, eller helt enkelt koppla av på sandstranden medan du blickar ut över det spegelblanka vattnet. Vattnet vid sandstranden är grunt vilket gör att även de minsta barn har möjlighet att leka i vattenbrynet. Här finns också café och restaurang om man vill svalka sig med glass, dricka eller lättare måltider.

Lilla Bellen

Badplatsen vid Lilla Bellen är en mindre badplats med sitt lugna och natursköna läge. Vid vattnet i Lilla Bellen kan du njuta av en uppfriskande simtur och långa stunder av avkoppling. Den omgivande grönskan och den lugna atmosfären skapar en perfekt kuliss för en dag fylld av sol och avkoppling. Denna gömda pärla i närheten av Börsebo by bjuder på en underbar plats att skapa fina sommarminnen och njuta av naturens skönhet. Här finns även en lekplats för barnen vilket ger en härlig kombination av sol, lek och bad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Skriv en kommentar