Våra hästar

Vi har två hästar på gården

Pirat är en nordsvensk brukshäst född -09, han kom till oss 2012. Han är fantastiskt glad och positiv. Pirat körs  och rids en del i skogen. När tiden finns så drar vi lite stockar i skogen med timmersax och det älskar han.

Decibelle är en nordsvensk brukshäst född 2020, hon kom till oss våren 2022. Decibelle är ett sto.

Hästar vi minns

Nillo lämnade oss sommaren 2019 efter att ha varit en del av vår familj i 16 år. Han fattas oss och kommer alltid finnas i våra hjärtan. Nillo var en shetlandsponny som vi hade sedan 2003. Barnen älskade honom och han hade alltid funnits i deras liv. Han tyckte om uppmärksamhet, pyssel och godis. Då Rasmus och Ida blev för stora för att rida honom användes han mest till ponnyridning för turister på sommaren.

Svea lämnade oss sommaren 2019 efter en tids problem med sina hovar. Saknaden blev stor. Svea var en c-ponny född 2000. Hon kom till oss i november 2013. En fantastiskt trevlig och klok ponny som snabbt blev en del av vår familj. Ida red henne.

Nirvana flyttade våren 2022 norrut för att bli läromästare åt två förväntansfulla tjejer. Nirvana var Idas ridponny under några år och det var med blandade känslor vi lämnade henne vidare till nya ägare.

Bilder på våra hästar